Nieuwbouw

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________

VERKOCHT: "Park Villa d'Este" Bennekom

13 Luxe appartementen met eigen parkeerplaats in de parkeerkelder en berging.

De bouw is in volle gang van Park Villa d’Este aan de Edeseweg 32 te Bennekom. 


(Klik op bovenstaande illustratie voor de officiële website van Park Villa d'Este.)

Park Villa d’Este is gelegen aan de statige Edeseweg, de Strooijweg en de Schoolstraat. Op zo’n 200 meter van waar het Park wordt gerealiseerd ligt het pittoreske centrum van Bennekom. In de gezellige winkelstraat vindt u tal van winkeltjes en speciaalzaken.

Bennekom is een uitstekende uitvalsbasis om steden zoals Utrecht, Arnhem, Amersfoort, Apeldoorn of Nijmegen te bezoeken. Deze zijn allen binnen een half uur te bereiken dankzij Bennekoms centrale ligging en ideale nabij gelegen uitvalswegen. Het Intercitystation ligt op 3 km afstand waardoor zelfs Amsterdam binnen 55 minuten te bereiken is. Ziekenhuis de Gelderse Vallei ligt op zo’n 4 km afstand en tal van sportverenigingen zijn te vinden in Bennekom en omliggende plaatsen.

Het royale terrein van Park Villa d’Este bestaat uit ruim 3.700 m² oppervlakte waarvan slechts 830 m² wordt bebouwd biedt u een ruime parkachtige omgeving. Dit betekent dat meer dan 75% van het park overblijft voor privétuinen, gezamenlijk groen en de benodigde bezoekers parkeerplaatsen. De prachtige, karakteristieke beukenboom die op het terrein gelegen is, behoort tot één van de oudsten van Bennekom; namelijk 200 jaar oud. Deze zal worden omringd door parkbankjes, een uitstekende ontmoetingsplek voor nieuwe bewoners.

Indelingsmogelijkheden:
Ieder appartement is zo ingedeeld dat er rekening is gehouden met het uitzicht vanuit de woonkamer en buitenruimte. De slaapkamers zijn gelegen aan de rustige binnenplaats. De toekomstige koper kan, indien gewenst, in samenspraak met de bouwer kiezen voor een andere indeling en daardoor het appartement op maat laten indelen. Het is bijvoorbeeld zelfs mogelijk om twee appartementen samen te voegen tot één appartement.

Parkeerkelder en berging:
Park Villa d’Este beschikt over een ruim aantal parkeerplekken aan de Schoolstraat en in de binnentuin. In de parkeerkelder zijn de privéparkeerplaatsen voor de bewoners gesitueerd, waarbij rekening is gehouden met de benodigde draaicirkels om makkelijk in en uit te kunnen rijden. De inrit van de parkeerkelder is voorzien van vloerverwarming wat zorgt voor een ijsvrije toegang. Ieder appartement wordt standaard voorzien van een parkeerplaats in de kelder. Daarbij zijn er optioneel nog meer plaatsen beschikbaar. De parkeerkelder is afgesloten doormiddel van een elektrische poort die in werking gesteld kan worden per afstandbediening. Naast de berging in de appartementen zelf heeft ook ieder appartement een aparte afsluitbare berging in de parkeerkelder.

Interieur en afwerking:
Keuken:
Een keuken uitzoeken is een heel persoonlijke keuze en laten we derhalve aan u over. De appartementen bieden volop ruimte voor verschillende type keukens en indelingen. Indien gewenst kunnen wij u een complete keuken aanbieden bij onze leverancier. 

Sanitair en tegelwerk:
Alle appartementen worden opgeleverd met complete badkamers. Deze worden standaard voorzien van hoogwaardig sanitair van Villeroy & Boch en kranen van Grohe. De badkamer zou worden betegelt met prachtig tegelwerk in de moderne kleuren wit en donkergrijs. Mocht u zelf uw droom badkamer willen ontwerpen, of aanpassingen willen doen aan de luxe standaard, dan kunt u dit in overleg met onze badkamerleverancier naar behoefte doen.


Villa d'Este, gelegen aan de Edeseweg te Bennekom                                                                    
     
(Klik op één van de bovenstaande illustraties voor de digitale brochure Villa d'Este)                


Villa Pescara, gelegen aan de Schoolstraat te Bennekom  
     
(Klik op één van de bovenstaande illustraties voor de digitale brochure Villa Pescara)Villa Monza, gelegen aan Strooijweg te Bennekom
     
(Klik op één van de bovenstaande illustraties voor de digitale brochure Villa Monza)


     

Klik op nieuws voor het laatste nieuws.
_________________________________________________________________________________________________________________________________________________

VERKOCHT: "Molenbrink"  Bennekom

Op loopafstand van het gezellige centrum komt dit nieuw te bouwen kleinschalige fraaie complex "Molenbrink".

        

Het gebouw is geheel gevarieerd ingedeeld met 3 APPARTEMENTEN op de begane grond en op de verdieping een 6 MAISONNETTEWONINGEN.

Door de afgesloten entree en 3 trappenhuizen wordt een optimale privacy gewaarborgd. Elk van de 9 woningen heeft een eigen parkeerplaats, een aparte berging op de begane grond en terras of balkon op het zuiden.

Alle varianten qua indeling zijn mogelijk met volledige inspraak. Er wordt gebouwd wat u wilt. 

Prachtig wonen aan de rand van het centrum en nabij de bossen van Bennekom! 

Mooie 3-kamer maisonnette woning met globale indeling: 

Begane grond: Centrale hal met berging. 
1e Verdieping: Hal met toegang tot toilet, woonkamer met open keuken en toegang tot het balkon 
2e Verdieping: Overloop, badkamer met wastafel en douche, 2 slaapkamers.

Koopsom vanaf € 149.500,-- v.o.n.
_________________________________________________________________________________________________________________________________________________